Életmód

5 mondat, amit nem hallasz sikeres emberek szájából

A siker ritkán a véletlen műve. Ha el akarod érni a céljaidat, elengedhetetlen, hogy megszabadulj a negatív kijelentésektől, amik csak gátolnak a sikerben!

A sikeres emberektől gyakran hallhatjuk, hogy amit elértek, azt nem a véletlennek, sőt nem is a tehetségüknek köszönhetik – sokkal inkább a kitartásnak, a szorgalomnak és a hozzáállásnak. Ez utóbbinak tényleg hatalmas a jelentősége: ha el akarjuk érni a céljainkat, bizonyos negatív gondolatokat el kell engednünk. Most lássuk, melyik 5 mondatot űzték számul a szótárukból a révbe ért emberek!

1. “Utálom a munkámat!”

Egy sikeres ember nem enged meg magának szubjektív kifejezéseket a munkájával kapcsolatban. Mielőtt felcsattansz, vedd sorra, mi zavar a munkáddal kapcsolatban!

2. “Ez nem igazság!”

Felesleges azon keseregni, hogy nem ismerik el az eredményeinket és a kvalitásainkat. A sikeres emberek méltósággal viselik, hogy a világ sokszor igazságtalan.

6 mondat, amit nem hallasz sikeres emberek szájából

3. “Ez nem az én dolgom.”

A jó vezetők ismérve, hogy bármelyik beosztottjuk feladatába készségesen becsatlakoznak. 

4. “Ez lehetetlen.”

Próbálj a nehézségekre ne áthidalhatatlan akadályokként, hanem izgalmas kihívásokként tekinteni!

5. “Nincs más választásom.”

 A sikeres emberek tudják: mindig van más választásunk, csak kreatívnak kell lennünk hozzá, hogy megtaláljuk!

Brightside

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top