Életmód

5 dolog, amit a sikeres emberek minden nap végén megtesznek

Nemcsak a reggeleinket érdemes tudatosan szerveznünk, hanem a napunk befejezésére is érdemes odafigyelni. Lássuk, hogy zárják a napot az igazán sikeres emberek!

 A reggeleid már az abszolút tudatosság jegyében telnek, de a napod végén még mindig a káosz az úr? Most itt az alkalom, hogy inspirálódj az igazán sikeres emberek esti szokásaiból, és te is jobban odafigyelj a napod levezetésére.

Még több tipp sikeres emberektől az NLCafén:

1. Tudják, mikor kell abbahagyni

…mármint a munkát. Pontosan a kollégáik és a főnökük tudtára adták, hogy hány óra után nem elérhetőek, és igyekszenek már a számítógépet is kikapcsolva tartani.

2. Listát írnak

A másnapi teendőikről, a bevásárolni valóról vagy a menüről. Listákat vezetni cseppet sem rögeszmés dolog, hanem valóban segít tudatosnak maradni.

5 dolog, amit a sikeres emberek minden nap végén megtesznek

3. Van egy kedvenc szépségrituáléjuk

Van, akit a forró fürdő, van akit egy arcpakolás dob fel. Válaszd ki te is a saját kedvenced, vagy engedj meg magadnak minden nap más szépítő kényeztetést!

4. Tisztelik az alvás intézményét

Rendben tartott hálószobájukból a tévé mellett minden más elektromos kütyüt is száműztek, valamint az időt sem sajnálják egy kiadós alvásra.

5. Naplót vezetnek

Legutoljára a gimiben írtál naplót? Pedig a siker érdekében hasznos, ha feljegyzed az aznap történteket. Írhatsz tematikus naplót is, például ha fogyókúrázol, az étkezéseidről, ha friss anyuka vagy, a gyereknevelés élményeiről!

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top