nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
3 gyakran visszatérő álom és jelentése

3 gyakran visszatérő álom és jelentése

Előfordult már veled, hogy azt álmodtad, kihullik a fogad, meztelen vagy nyilvános helyen, vagy teljesen elbaltázol egy tesztet? Elmondjuk, mit jelentenek ezek az álmok!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

1. Az álom:

Bemész a terembe, és rádöbbensz, hogy vizsgáznod kell, pedig semmit nem tudsz az adott tárgyból. Sőt soha nem is jártál erre az órára. Amúgy is 30 percet elkéstél már. Szóval totális katasztrófa…

A jelentése:

Az emberek többnyire akkor álmodnak ilyesmit – még az iskolai évek után is –, ha valamilyen módon, akár szó szerint, akár átvitten megítélés tárgyává lettek. Ha az anyós kritizál, vagy új főnököd van, könnyen úgy érezheted, újra tesztelni akarnak – próbáld azonosítani, mely területen van jelen ez az érzés. 

3 gyakran visszatérő álom és jelentése 

2. Az álom:

Belépsz a munkahelyedre, egy nagy partira, egy múzeumba, és egyszer csak észreveszed, hogy nincs is rajtad ruha. Bár ezek az álmok nem túl kellemesek, különös módon sosem annyira kínosak, mint amilyenek a valóságban lennének – álmunkban többnyire csak félszegen álldogálunk pucéran a tömegben, míg a valóságban… hát azt nehéz elképzelni.

A jelentése:

Az ilyen álmok akkor gyakoriak, ha valamiért úgy érezzük, szociálisan nem fogadnak el minket. Szakértők szerint ezek az álmok gyakoribbak a 20-as éveinkben, és ritkásabbá válnak, ahogy egyre inkább megszilárdul a személyiségünk.

3. Az álom:

Az egyik legrosszabb, ugyanakkor az egyik leggyakoribb álom, mikor valamiért kiesnek fogaink – akár az összes szép sorjában.

A jelentése:

Szakértők szerint ez az álom azért jöhet elő, mert félünk valaminek az elveszítésétől – legyen ez szépségünk, fiatalságunk vagy egy idős családtag. Az is előfordulhat, hogy egy konkrét fizikai probléma miatti aggodalmunkat szimbolizálja.

Huffington Post

Megosztás Facebookon