Életmód

Hihetetlen hatása lesz, ha ezt a pontot masszírozod a füledben

A fülben található egy pont, amit a kínai orvoslás csak a Mennyország Kapujaként emleget. Nem véletlenül, a pont stimulálásának ugyanis elképesztő egészségügyi hatásai vannak!

A hát, a nyak, a vállak masszírozása a legtöbbünk kedvenc relaxációs módszerei közé tartoznak. Mivel azonban sajnos magunknak nem tudjuk átgyúrni ezeket a területeket, szükségünk van egy olyan akupresszúrás pontra a testen, aminek stimulálásával hasonlóan jótékony hatásokat érhetünk el.

Hihetetlen hatása lesz, ha ezt a pontot masszírozod a füledben

Szerencsére létezik ilyen pont: a kínai orvoslásban Shen Mennek, azaz a Mennyország Kapujának nevezik, és a fül belsejében, felső részén található. Ha megmasszírozod ezt a stresszpontot, az nem csak megnyugtat, hanem erősít, energetizál is. De ez még nem minden: csökkenti a szervezetben bárhol lévő gyulladásokat is, sőt fájdalomcsillapító hatással is bír! Masszírozd meg minden este lefekvés előtt ezt a pontot és élvezd, ahogy az energia szabadon áramlik a testedben.

Forrás: Usefulbeautytips

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top