Életmód

Pornószínésznő vádolja most zaklatással Trumpot

Miután Donald Trump szombaton perrel fenyegetett meg minden nőt, aki szexuális zaklatással vádolja, újabb nő állt a nyilvánosság elé azzal, hogy a milliárdos ingatlanmágnás akarata ellenére megcsókolta, és pénzt ajánlott neki, ha lefekszik vele.

Donald Trump újabb vádolója Jessica Drake pornószínésznő, aki egy 2006-ban egy kaliforniai golfversenyen találkozott Trumppal. Elmesélte, hogy Trump a hotelszobájába hívta, ahol két másik nő is volt, amikor megérkezett. Drake elmondta, hogy a pizsamába öltözött Trump mindhármukat határozottan megragadta, és akaratuk ellenére megcsókolta. Drake ezután távozott, de Trump utánatelefonált, felhívta a szobájában, és azt kérdezte: “Mit akarsz? Mennyit?” Ezt követően még egy hívást kapott, amelyben Trump vagy egy megbízottja 10 ezer dollárt ajánlott, és azt, hogy Drake a milliárdos magánrepülőjén utazhat vissza Los Angelesbe.

Jessica Drake azt állítja, hogy Trump milliárdos tízezer dollárt akart adni neki azért, hogy vele legyen.
Jessica Drake kitálalt Trumpról

Trump kampánystábja az újabb vádakat is visszautasította. “Ez a történet nevetséges, és teljes hazugság. Mr. Trump nem ismeri fel ezt az embert, nem emlékszik rá, és nem is érdeklődik iránta” – tudatta a republikánus párti jelölt kampánycsapata, hozzátéve, hogy szerintük csak Hillary Clinton demokrata párti jelölt kampánystábja próbálja lejáratni Trumpot.

Pornószínésznő vádolja most zaklatással Trumpot

Drake-kel együtt immár több mint tíz nő vádolja azzal Donald Trumpot, hogy akaratuk ellenére szexuálisan közeledett hozzájuk, fogdosta, zaklatta őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top