Életmód

Zseniális fotóval ünnepelte a házaspár a feleség nagy fogyását

Az amerikai édesanya 16 év alatt összesen 90 kilótól szabadult meg. Nem csoda, hogy az évfordulójukon már a férjével együtt is belefért a menyasszonyi ruhájába.

“A fiunk, Cole készítette rólunk ezt a képet, miközben egyfolytában azt kérdezgette, ki viselte az esküvőnkön ezt a ruhát. Nem akarta elhinni, hogy bizony én voltam az” – kezdi a 42 éves pennsylvaniai édesanya, Beckah Henning, aki először 10 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy fogyókúrába kezd.

“Hiába próbálkoztunk a gyerekvállalással, természetes úton nem akart összejönni. Orvoshoz mentünk, ahol a súlyomra hivatkozva hazaküldtek minket. Azt mondták, ahhoz, hogy részt vehessek a termékenységi kezelésen, 10-20 kilót fogynom kellene.” És Beckah így is tett: hogy végre édesanya lehessen, szigorú fogyókúrába kezdett, aminek eredményeként megszabadult jelentős súlyfeleslegének egy részétől.

Zseniális fotóval ünnepelte a házaspár a feleség nagy fogyását

Miután életet adott kisfiának, Cole-nak, Beckah ismét hízni kezdett. “Három évvel ezelőtt végül megelégeltem, hogy nem vagyok olyan mozgékony, mint a férjem vagy a barátnőim, ezért alávetettem magam egy gyomorszűkítő műtétnek és személyi edzőhöz mentem.” Az eredmény pedig magáért beszél: az egykor 180 kilónál is nehezebb asszony ma már alig valamivel nyom többet, mint 80 kiló, és rettentő büszke az elért eredményre.

“Nem hittem volna, hogy a fotó, amit az esküvői ruhánkban készítettünk, ekkora siker lesz majd. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam nemcsak a barátaimtól, de ismeretlenektől is, akiket inspirált a változás, amin keresztülmentem.”

Olvass még többet nagy fogyásról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top