Életmód

Halálosan megfenyegették a plus size modellt, mert lefogyott

A háromgyerekes anyuka azután szabadult meg testsúlyának több mint felétől, hogy a repülőre két jegyet kellett vennie a súlya miatt. Azóta halálos fenyegetések tucatjait kapja.

A 36 éves modell azt mondja, még csak nem is a kolléganői azok, akik a kegyetlen megjegyzéseket teszik az átalakulására, hanem az úgynevezett “rajongói” és a “plus size” aktivisták. Rosie Mercaado azt mondja, mióta megszabadult az eredeti testsúlya felétől, az Instagram- és Facebook-oldalán egymást érik a gyűlölködő kommentek, még e-mailt is írtak neki, amiben arra kérik, vesse le magát egy hídról.

Halálosan megfenyegették a plus size modellt, mert lefogyott

Rosie azt mondja, néhány éve, mikor két hely árát kellett megvennie a repülőre a súlya miatt, úgy döntött, életmódot vált. “Nem azért akartam megszabadulni a pluszkilóimtól, mert éppen akkor ez volt a divat, hanem azért, mert nem éreztem magam jól túlsúlyosan. És ez az, amit csak kevesen értenek meg a követőim közül.” Az édesanya úgy érzi, azzal, hogy megszabadult a jelentős testsúlytöbblettől, teljesen felszabadult: “Újra tudok mozogni, kirándulni vagy játszani a gyerekeimmel. Elmondhatatlan szabadság ez nekem.”

És ami a kritikákat, gyűlölködést illeti, Rosie-nak erről is megvan a véleménye. “Az, hogy mennyire érint minket mélyen egy-egy negatív vélemény, nagy részben a személyiségünktől függ. Jó, ha tudjuk azt is, hogy bármilyen döntést hozunk az életben, mindig lesznek olyanok, akinek ez nem fog tetszeni. Épp ezért azt tanácsolom mindenkinek, aki hasonló cipőben jár, engedje el a kritikákat, és foglalkozzon kizárólag azokkal, akiknek számít a véleménye.”

Olvass még többet a plus size modellekről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top