Életmód

Vakmerő, őrült, vagy fityiszt mutat a halálnak? Háztetőkről lógva edzi a testét

Ha azt gondoltad, nincs új a nap alatt, akkor ez a videó biztosan meggyőz az ellenkezőjéről. De legalábbis arról, hogy élnek közöttünk olyan emberek, akik fittyet hánynak a veszélyre, a szédítő magasságra, és olyan lehetetlen helyeken edzik a testüket, ami ép ésszel teljességgel felfoghatatlan.

A 21 éves marokkói Khalid éppen ezt csinálja. Nap mint nap kihívja a sorsot maga ellen, vagy egyszerűen beint a félelemnek. Pedig aligha hihető, hogy kevés lenne az adrenalin az életében. A videó tanúsága szerint mégis szüksége van a már túlzásnak nevezhető kihívásra.

Miközben néztük a légtornászokat megszégyenítő magasságban végzett testedzést, szinte beleszédültünk a mélységbe. Khalidot ugyanakkor láthatóan csöppet sem zavarja a magasság, a háztetők legszélére képes kimászni, hogy húzódzkodjon vagy éppenséggel kézen álljon egyet.

Mégis, mire jó mindez? Vajon ez a Rabat háztetőin egyensúlyozó fiú vakmerő, őrült, vagy csak unja az életét? Mi is kíváncsiak lennénk a válaszra.

Háztetőkön egyensúlyozva edzi testét a 21 éves fiú

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top