Életmód

Caramell Premium Resort**** Bükfürdő

A Hotel Caramell újjászületett, hogy Ön is újjászülethessen.
Caramell Premium Resort**** Bükfürdő

A teljesség harmóniája

Mindannyian reneszánsz emberek vagyunk! Minden ébredés egyfajta kisebb újjászületés, törekvés a tökéletesebbre. Testünk százezermilliárd sejtje egy röpke év alatt teljes mértékben kicseréli önmagát. A bükfürdői Caramell Premium Resort**** novemberi megújulását és nyitását követően, megtartva egyedülálló holisztikus jellegét, az ország legteljesebb szolgáltatáscsomagot nyújtó szállodai élmény- és wellnessközpontjaként születik újjá. Az itt eltöltött idő hosszú távú hatása a szolgáltatások holisztikus tematikájának, a környezet harmonikus ritmusának összehangolásán, vagyis a teljesség harmóniájának megteremtésén alapszik, mely a Resort ígérete is egyben.

Caramell Premium Resort**** Bükfürdő

Mit is jelent ez? Az emberi test és lélek, valamint az újjászülető energia szoros kapcsolatát számos kultúrában már évezredekkel ezelőtt felismerték. A Távol-Keleten sokféle módon hasznosítják ezt a csodálatos, misztikus erőt. Testünkben az energiaaktivizáló folyamat léte nem függ a tudattól, akkor is működik, ha nem hiszünk benne, viszont egyszerű gyakorlatok, rituálék végrehajtásával az életenergiánk megsokszorozható.

Az indiai ájurvédikus gyógyászatban már sok-sok évvel ezelőtt alkalmazták a holisztikus szemléletet. Valójában a görögök múltjában is fellelhető már, hiszen maga a szó a görög holosból ered, ami egészet, egységet jelent, míg a kínai orvoslás célja a harmónia, az egyensúly helyreállítása. A holisztika abban a meggyőződésben gyökerezik, hogy a világegyetem integrált egész, amelyben minden mindennel összefügg, az egyes részek egymással szoros kölcsönhatásban, harmonikus egészben működnek jól.

Caramell Premium Resort**** Bükfürdő

A holisztikus szemlélettel gyógyító szakember nemcsak a betegséget, hanem a beteget gyógyítja, az egészségét kívánja helyreállítani, fenntartani, illetve a megelőzésre, azaz a prevencióra koncentrál. A holisztikus kezelések által nem tüneteket kezelünk, hanem okokat kutatunk. Nagyon fontos, hogy a test regenerálása mellett nagy hangsúlyt fektessünk lelkünk ápolására. Nem elég azonban, ha csak néha-néha foglalkozunk magunkkal, érdemes életmódot és életstílust váltani, tudatosan élni. Figyeljünk a táplálkozásra, ápoljuk lelkünket. Mindezt nem szükséges az otthonra korlátozni, elkezdhetjük vagy akár fenntarthatjuk a harmóniát már egy szállodai tartózkodás alatt is. A megújult Caramell Premium Resortban egyedülálló módon adhatjuk át magunkat a szállodai szolgáltatások, a harmonikus térrendezés, a színek, illatok és aromák összehangolt harmóniájának.

Ha létrejön a test, a lélek, az ember és a környezet összhangja, az maga az újjászületés. A Caramell Premium Resort a korszerű kényelem és a holisztikus harmónia találkozási pontjaként a pihenés új dimenzióját nyitja meg vendégei előtt. Az eredmény: a wellness életstílus maximuma, a teljesség harmóniája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top