Életmód

5 tudományosan igazolt jel, hogy zseni vagy

Lehet, hogy te vagy a következő Marie Curie, csak még nem tudsz róla?!

 Egészen új fényben gondolhatsz saját magadra, ha az alábbi állítások igazak rád! Még az is lehet, hogy valójában egy született zseni vagy – csak nem tudsz róla. Ha azonosulni tudsz a most következő – tudományosan igazolt – jelekkel, megvan benned a zsenifaktor! Már csak az a kérdés, mihez kezdj vele.

5 tudományosan igazolt jel, hogy zseni vagy

1. Szeretsz sokáig fent maradni

Úgy érzed, éjjelente fog legjobban az agyad? A történelem nagy zsenijei is mind így érezték!

2. Szarkazmus a középső neved

szarkazmust sokan negatív dolognak tartják, pedig az intelligencia egyik legjobb fokmérője. Ha csak úgy dőlnek belőled a szarkasztikus megjegyzések, nem kérdés, hogy átlagon felüli értelmi képességekkel rendelkezel.

3. Minden túlagyalsz

Lehet, hogy magadat és a környezetedet is halálra idegesíted azzal, hogy mindent túlkombinálsz és túlagyalsz, pedig ez is a zsenialitás egyik jele.

4. Macskapárti vagy

Kutatások támasztják alá, hogy akik macskát tartanak, átlagosan okosabbak, mint akik kutyával élnek együtt.

5. Magadban beszélsz

 Ha magadban beszélsz, az nem annak a jele, hogy megőrültél. A magunkban beszéléssel fejleszthetők a kognitív képességeink, javul a koncentráció és csökken a stressz – de ezt te mind nagyon jól tudod, hiszen zseni vagy.

Forrás: TruthTheory

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top