Életmód

4 reggeli rituálé, amitől szuper lesz a napod

Egy kellemes reggel az egész nap hangulatát megalapozza. Íme, négy reggeli rituálé, amit sose mulassz el a szuper nap érdekében!

 Ha a reggeled idegeskedéssel és rohanással telik, az az egész napodra rányomja a bélyegét – ahogy az is, ha a reggel kellemesen és derűsen telt. Pár egyszerű szokás beillesztésével a reggeleidbe, garantálhatod magadnak, hogy a napjaid energikusan és csodásan teljenek!

4 reggeli rituálé, amitől szuper lesz a napod

1. Csinálj egy “szent” helyet

Ébredés után ne indulj egyből a dolgodra: nevezd ki a lakás egyik pontját arra, hogy csendesen, elmélyülve tudd kezdeni a napot. Tölts itt pár percet, és hagyd, hogy az elméd is felébredjen.

2. Hidratálj

Az egész éjszakás, többórányi szárazság után, kezdd a napot egy nagy pohár vízzel, amibe esetleg citromlevet is facsarhatsz. Nemcsak a testedet indítja be, de a lelkedet is frissíti.

3. Érkezz meg a testedbe

Reggeli séta, nyújtózkodás, jóga vagy futás – bármilyen mozgás megteszi, amivel tudatosíthatod a tested aznapi állapotát.

4. Táplálj

A tápláló reggeli fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Tiszteld meg magad minden nap egy tápanyagban gazdag reggelivel.

Forrás: MindBodyGreen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top