Életmód

Cseréld a múltat a jelenre! Formáld az alakod okosan és spórolj tízezreket!

Van otthon egy használt, megunt fitneszgéped? Por lepi a szobabiciklidet? Szétesett a futópadod, vagy kilyukadt a teniszütőd? Add nekünk, mert mi most 80.000 forintért beszámítjuk FLABéLOS vásárlása esetén.
Cseréld a múltat a jelenre! Formáld az alakod okosan és spórolj tízezreket!

Egy otthoni fitneszgépet, sporteszközt csak akkor érdemes megőrizni, kerülgetni, ha rendszeresen használod. De ha már hónapok óta csak a por lepi, vagy csak ruhát szárítasz rajta, akkor ideje megszabadulni tőle! Cseréld be az ócska kacatodat egy modern, újgenerációs FLABéLOS-ra, mert ezzel a mozgásterápiás készülékkel élmény lesz a mozgás, és naponta mindössze 10 percet igényel.

Mire számíthatsz, ha rendszeresen használod a FLABéLOS-t?

Kezdetben az intenzív keringésjavulásnak és izommunkának köszönhetően CENTIKBEN fogod érezni az eredményt: a ruháid bővebbek lesznek, a körméreteid pedig csökkennek, mert testedből távozik a felesleges, pangó víz és a sok méreganyag. 2-3 hónap rendszeres használattal azonban a felesleges KILÓKTÓL is elbúcsúzhatsz, mert a FLABéLOS-szal erősített izomszövet szép lassan a nem kívánatos zsírszövet helyére is igényt tart, és fokozatosan kiszorítja azt. De nem csak az alakod változik majd. A FLABéLOS jótékony hatást gyakorol a csontokra, ízületekre, izmokra, a belső szervekre és nem utolsó sorban a bőröd minőségére. Fittebb, frissebb, ruganyosabb leszel a rendszeres mozgástól, a derékfájástól megszabadulhatsz vagy akár az inkontinencia-problémáid is javulhatnak, hiszen a FLABéLOS mélyizmokat is edzi.

Működő vagy működésképtelen edzőgépedet vagy sporteszközödet október 31-ig között a Mediwel nyolcvanezer forintért beszámítja, ha új mozgásterápiás FLABéLOS alakformálót vásárolsz. A FLABéLOS készülék így 349.000 forint helyett 269.000 forintért lehet a tiéd. Az akció részleteit keresd www.mediwel.hu/flabelos-vibracios-edzogep/csereakcio-flabelos oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top