Életmód

Te elhiszed, hogy a két fotó között csak 3 másodperc telt el?

Az ausztrál fitneszmodell is csatlakozott a legújabb egészségtudatos netes dilihez, méghozzá egy egészen hihetetlen képpárral!

A pozitív testkép építésének jegyében egyre terjednek a neten azok a képpárok, amik megmutatják, másodpercek elteltével és készülhetnek olyan fotók, amik között mintha 20 kiló súlykülönbség lenne a megfelelő szög, világítás, póz rengeteget számíthat ilyenkor.

Az ausztrál fitneszmodell, Nadine Muller is csatlakozott az ilyen képpárokat megosztók sorához, és bebizonyította, hogy tényleg elképesztő lehet a különbség.

Az első képen Muller hasán csak úgy dagadnak a kockák, míg a következő képen mintha nyomtalanul eltűnnének. Pedig tényleg csak másodpercek teltek el a két kép elkészítése között. Muller el is árulta a nem túl meglepő titkot: az első fotón koncentrál rá, hogy megfeszítse hasizmát, a másikon elengedi.

 

[TRANSPARENCY] These two photos were taken literally seconds apart: tensing vs relaxed…. I got this photo #inspiration from the incredibly gorgeous BUT most importantly real, raw and honest @emilyskyefit who just recently posted about how we are saturated with media images of the ‘PERFECT’ body… . Emily’s post goes onto say: ‘…Nobody has the perfect body, face, relationship, life, family – we are all imperfect humans…’ . ????????I FREKEN love this… let us stop comparing ourselves to all these picture perfect images and ‘highlight’ reels we see each and every day, let us just be proud that our bodies aren’t just ANY body, it is our BODY, and it tells our UNIQUE story – one that we should all be proud of! Keep doing you – perfectly imperfectly YOU!! ????????✌????️???????? . . #keepitreal #mumswholift #abs #fitchicks #oxygenmagau #personaltrainer #mumlife #fitmoms #fit #fitnessaddict #fitspo #gym #training #photooftheday #strong #motivation #postpartumfitness #postpartum #fitnessmotivation #mumbod #womenshealth #real #raw #honest #flex #abs

Nadine Muller >???? _nadinemuller (@_nadinemuller) által közzétett fénykép,

A dolog persze nem fekete mágia, mégis nagyon világosan rámutat, hogy az Instagramot elárasztó kockás hasú félistenek a valóságban nem léteznek: pár másodpercnyi feszítés, jó fények és a megfelelő filter szülik őket a netes hírnévre, a következő pillanatban pedig már simán újra hús-vér emberek, akik leülnek a tévé elé, és (horribile dictu) összegöngyölődnek apró hájredőik. Csak mi azt már nem látjuk, ugye.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top