Életmód

Ezeket a meglepő dolgokat tartják vonzónak a nők a pasikban

Redditen tették fel a nagy kérdést: mi az, amit többségben nem gondolunk vonzónak egy férfiban, mégis az? A fura forradásoktól az izzadt testekig volt minden!

Ahhoz még a Redditre sincs szükség, hogy tudjuk: nemcsak magas, kék szemű, szőke férfiszépségek (értsd: Brad Pitt) rúghatnak labdába a nőknél. Néha valaki azt is találhatja szexinek, aranyosnak és vonzónak, amit mi leginkább rejtegetnénk magunkon legalábbis ilyesmikről számoltak be a redditezők, mikor megkérdezték, mik azok a tulajdonságok, amiket többségében nem tartunk vonzónak a férfiakban, szerintük mégis az?

A több mint 1000 válasz között bőven voltak olyanok, akik az izzadt testet jelölték meg. Ezt lehet persze a feromonok számlájára írni, vagy egyszerűen annyi oka is lehet, hogy a populáris kultúra erotizálta az izzadt (autószerelő, edző, stb.) férfitestet.

Ennél sokkal érdekesebb a balkezesség, vagy az, hogy ha egy férfi direkt mond béna viccet. Az őszülő hajat is sokan imádják, de volt olyan is, aki a hosszú, göndör szempillákra esküdött.

Ezeket a meglepő dolgokat tartják vonzónak a nők a pasikban
Joaquin Phoenix forradásával is elég szexi!

Akadt, aki a cigiszagú férfiakat imádja, és olyan is, aki szerint kell valami testi hiba: egy forradás, egy leszakadt ujj, esetleg egy részlegesen amputált láb (?) is. Megint mások az alacsony férfiakra esküsznek (mert a magasak ijesztőek), de olyan is volt, aki szerint őrülten szexi a csálé fog vagy a kicsit pattanásos bőr.

Szóval aggodalomra semmi ok, mindenki valakinek az ideálja!

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top