Életmód

Megmentett állatok – így hálálták meg gazdájuknak az örökbefogadást

Az állatok szeretete feltétel nélküli és oldhatatlan. A hányattatott sorú, menhelyről örökbefogadott kutyák, cicák hálája, amit gazdájuk iránt éreznek, minden szívet megdobogtatnak!

 A menhelyi kutyusok és cicák különösen hálásak tudnak lenni azért, ha valaki megmenti őket és biztonságos, állandó otthont teremt a számukra. Az új családtagok néha egészen megható, máskor pedig vicces gesztusokkal hálálják meg a gondoskodást.

Kicsattanó boldogság

Egy 8 hónapos pitbull hónapok óta várt az örökbefogadásra egy kaliforniai menhelyen. Fiatal kora ellenére hányattatott sorsa miatt játékos természete félénkséggel és némi hitehagyottsággal párosult. Az emberekben és egy szebb jövőben bízni akaró kutyáért végül eljöttek új gazdái, de a négylábú csak egy kis idő elteltével jött rá, hogy az eddigi ideiglenes, rácsokkal díszített otthona helyett egy tágas és végleges otthonba, szerető gazdikhoz kerül. A ráeszmélés pillanatától kezdve önfeledten rohant végig a még gazdára váró társai között, és olyan kicsattanó életkedvvel ugrándozott újdonsült gazdái körül, amit öröm nézni!

 

Panda óvó mancsai

A Panda névre keresztelt cicát két és fél éve fogadta örökbe egy házaspár Kanadában. Amikor kiderült, hogy a család egy babával bővül, a cica figyelő, védelmező tekintete és mancsa végig a kismamán volt. A baba születését követően mit sem változott a helyzet: Panda továbbra is vigyázott az újszülöttre, ha éjszaka sírt, felébresztette az anyát, és folyamatos dorombolások közepette bújt a babához.

Megmentett állatok - így hálálták meg gazdájuknak az örökbefogadást

Fasírt mosolya

Egy szintén menhelyről örökbefogadott kutya érdekes és egyben vicces módon adta új gazdija tudtára, hogy mennyire hálás és örül annak, hogy egymásra találtak. Az örökbefogadás előtt a kutya mindig szomorú és letört volt, de az arcberendezése az örökbefogadás után örökre megváltozott: az új családnál le sem lehet törölni arcáról a vigyort! Lisa Reilly, a kutya megmentője, minden bizonnyal a világ egyik legszélesebb mosolyú kutyáját tudhatja maga mellett!

Megmentett állatok - így hálálták meg gazdájuknak az örökbefogadást

Még több örökbefogadás az NLCafén: 

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top