Életmód

Tetoválómester védte meg a 12 éves fiút az iskolai zaklatástól

Egy floridai kisfiút állandóan csúfoltak az iskolában a hátát rögzítő fűzője miatt, ezért anyukája az internet népéhez fordult segítségül. A megoldás egy ijesztő külsejű, de aranyszívű tetoválómester képében érkezett.

A 12 éves Xavier Hollynak gerincferdülése miatt kell műanyag hátrögzítőt hordania, amíg az izmai meg nem erősödnek. Ez az orvosi eszköz azonban messziről is jól látható, nem lehet a ruházattal elfedni. Xaviert ezért állandóan csúfolták az iskolában, ami miatt nagyon rosszul érezte magát.

Édesanyja, Ashley King akkor döntött úgy, hogy valamit tenni kell az ügyben, amikor egy orvosi vizsgálat után kiderült, hogy fiának a vártnál hosszabb ideig kell majd hordania a fűzőt. Facebookozó ismerőseihez fordult segítségért. Így talált rájuk Anjel Ruiza, az Anarchy Tattoos and Art Co. tulajdonosa, aki felajánlotta, hogy ingyen segít megoldani Xavier problémáját.

Xavier (j.) és új haverja Anjel (b.), aki miatt már nem szólnak be neki a suliban (Fotó: Ashley King/Facebook)
Xavier (j.) és új haverja Anjel (b.), aki miatt már nem szólnak be neki a suliban (Fotó: Ashley King/Facebook)

“Xavier nagyon szégyellte magát az iskolában – írta anyukája a Facebookon. – Múlt évben a pólója alatt hordta a fűzőt, de ez akkor is látható, ezért sokan csúfolták. Nagyon izgatott lettem, hogy milyen gyorsan megtaláltuk a megoldást.”

Ruiza nem első alkalommal bizonyította, hogy aranyból van a szíve: az orlandói Pulse klubban elkövetett június 12-i mészárlás után ingyen csinált Pulse-os tetoválást azoknak, akik ott voltak a lövöldözés során, hogy így segítsen nekik feldolgozni a gyászt.

A kapcsolatfelvétel után a tetoválómester és Xavier hamar találkoztak, és megbeszélték, hogy milyen minta kerüljön a fűzőre. A sima fehér orvosi eszköz helyett a kisfiú így járhat most olyan fűzőben, amelyen egy tenger alatti jelenet látható, hatalmas fehér cápával, valamint a felette világító Holddal.

Ezt a fűzőt már büszkén viseli Xavier (Fotó: Ashley King/Facebook)
Ezt a fűzőt már büszkén viseli Xavier (Fotó: Ashley King/Facebook)

“Xavier csaknem sokkot kapott a boldogságtól, azonnal fel akarta venni és az iskolában is meg akarta mutatni a barátainak – mondta King a WFTV tévécsatornának nyilatkozva. – Sírtam a boldogságtól, nem is gondoltam volna, hogy ilyen részletgazdag lesz a végeredmény. Annyira hálás vagyok, hogy megváltozott a fiam élete, visszakapta az önbizalmát és most már képes mosolyogni.”

 

Anjel Ruiza tehát ismét bebizonyította, hogy a könyvet nem a borítójáról kell megítélni.

További cikkek gerincferdülésről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top