Életmód

Az internet segítette ki a 89 éves jégkrémárust

Egy jószívű férfinak feltűnt a jégkrémeskocsival bajlódó 89 éves férfi – ezért az internethez fordult segítségért.

Chicago utcáin sétálgatott Joel Cervantes Macias, és állítólag majd’ meghasadt a szíve, mikor meglátta a jégkrémes kocsival bajlódó idős férfit. Fidencio Sanchez és felesége nemrégiben veszítették el lányukat, most pedig azért küszködnek, hogy a férfi árujából kifizethessék a számlákat. Kezdetben együtt végezték a munkát, de Fidencio felesége beteg lett, attól kezdve pedig a férfi egyedül tolta a rozoga kocsit.

Az internet segítette ki a 89 éves jégkrémárust

Macias mélységesen elszomorodott, hogy egy ilyen idős ember nem pihenéssel tölti nyugdíjas éveit, hanem keményen dolgozik a megélhetésért. Ezért még aznap 20 jégkrémet vett a férfitól, majd megosztotta a Fidencióról készült fotót a neten, és még egy GoFundMe oldalt is létrehozott, hogy pénzt gyűjthessenek számára.

Az internet segítette ki a 89 éves jégkrémárust

A szerény cél 3000 dollár volt, de alig öt nap alatt 25.000 dollár jött össze! Az idős férfi azóta netes szenzáció lett, és remélhetőleg egy ilyen összeg mellett már csak akkor árul jégkrémet, ha esetleg kedve szottyan hozzá.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top