Életmód

Nőt szeret az Ízek, imák, szerelmek elvált írónője

Elizabeth Gilbert a legjobb barátnőjébe szeretett bele; csak most derült ki, hogy a férjétől is miatta vált el. Itt vannak az első közös képek!

Elizabeth Gilbert, a népszerű Ízek, imák, szerelmek írónője nem régiben őszinte és érzelmes Facebook-posztot tett közzé, amiben bevallotta, hogy szerelmes lett legjobb barátnőjébe, a szintén írónő Rayy Eliasba.

Nőt szeret az Ízek, imák, szerelmek elvált írónője

A két nő már 15 éve ismeri egymást, de Gilbert csak akkor döbbent rá valódi érzéseire, mikor Eliast idén tavasszal májrákkal diagnosztizálták. Az írónő ekkor rájött, hogy nem csak barátként szeretne Elias mellett lenni, hanem partnerként is, és hogy, ahogy ő írja, “nem egyszerűen szereti, hanem mélyen szerelmes belé”.

Nőt szeret az Ízek, imák, szerelmek elvált írónője

Gilbert egyúttal azt is bevallotta, hogy legjobb barátnője iránt érzett szerelme volt a valódi oka José Nunestől való elválásának. A vallomás végén az írónő kijelentette, hogy Rayya mostantól már nemcsak barátnője, hanem partnere is, amit immár büszkén vállalnak a nyilvánosság előtt.

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top