Életmód

Beperelte a gyámhivatalt, mert elvették a gyerekkorát

Leont speciális gyerekotthonba küldték a problémás gyerekek közé, mert nem maradt csendben, és szót emelt az intézeti visszásságok miatt.

Horváth Leon  éveken át pereskedett a gyámhivatallal, amiért speciális gyerekotthonba dugták. Megnyerte a pert. Szurovecz Illésnek az Abcúgon megjelent cikkéből kiderül, hogy a fiú most kártérítést szeretne, mint mondja: “elvették a kamaszkorom“.

A pereskedés miatt Leon kimaradt az iskolából, 18 évesen még mindig csak kilencedikes. A családjával szinte semmi kapcsolata nincs, professzor úrnak gúnyolják, az anyját csak szülőanyjaként emlegeti.

Pszichológusa és több egykori nevelője is egyetértett vele abban, hogy a gyámhivatal – miközben súlyos pszichés problémákra hivatkozott – csak azért akart kiszúrni vele, mert korábban rendszeresen felemelte szavát a gyerekotthonban tapasztalt visszásságok miatt, ezért dugták speciális otthonba. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top