Életmód

A soványabb nem mindig jobb – ezt bizonyítja ez a nő a fotóival

Nem biztos, hogy a kilók leadásával arányosan emelkedik boldogságszintünk is. Ezt bizonyítja Allison Kimmey netet meghódító fotója is.

A mesés átalakulásról szóló képpárok receptje nem túl bonyolult: a baloldalon túlsúlyos és szomorú embert kell látnunk, a másik oldalon pedig a fogyás utáni karcsú, vidám, magabiztos illetőt. Allison Kimmey fotójával azonban más a helyzet. De egyébként nem is a fotó a lényeg, hanem a szöveg, ami alatta van, az ugyanis arról számol be, hogyan volt a lány papírvékony és végtelenül boldogtalan, és hogyan érzi magát jól a többszörösen nagyobb ruhaméretben.

Ahogy Kimmey írja, 14 éves korában a diétázás megszállottja lett, evési zavarok kínozták, és rémesen sovány volt. Esküvője után felszedett néhány kilót – a bal oldali képen 2013-ban látható, miután megszülte második gyermekét. Akkor azért készítette a képet, hogy a jobb oldalára majd egy néhány ruhamérettel soványabb kép kerüljön, bizonyítva, hogy szülés után is újra le tudta dolgozni a fölös kilókat.

A soványabb nem mindig jobb - ezt bizonyítja ez a nő fotóival 

Ehelyett rendhagyó módon a kép mellett most egy sokkal ducibb, mégis sokkal vidámabb lány pózol. Kimmey azt mondja, akármennyire furcsának tűnjön is, ő ebben a duci lányban látta meg végre önmagát, mikor a tükörbe nézett. Most imádja a testét, és állítása szerint sosem volt még ilyen boldog – mert szerinte egyáltalán nem biztos, hogy a soványság az örömöt is elhozhatja életünkbe.

DailyStar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top