Életmód

Ezt kéri a gyűlölőitől a terhesen is kockás hasú kismama

Az ausztrál fitneszmodellre akkor zúdult a népharag, amikor kiposztolta a hasizmát terhesen. "Sokan elfelejtik, hogy ember vagyok" – írta a kommentelőinek, és több megértést kér a trolloktól.

Biztosan emlékeztek még a fitnesz-kismamára, Chontel Duncanre, akinek még a terhessége alatt is látszottak a kockák a hasán, és ettől természetesen az internet kiakadt. 

“Jól látszik a fotón, hogy milyen magas vagyok, hiszen az állam Nat feje fölött van bőven. 4 hét van a terhességünk között, úgyhogy a babáink egyidősek lesznek, egyszerre kezdik az iskolát, és biztos a legjobb barátokká válnak. Nat március elején szül, én pedig a végén. Minden nőnek más a terhessége, és a hasunk közti nagy különbség nem azt jelenti, hogy valamelyikünk bármit is rosszul csinál, vagy nem egészséges. Mindketten egészségesen várjuk a gyermekünket, és mindkettőnknek fantasztikus terhessége van, jól érezzük magunkat, és kicsattanunk az energiától.”

terhes fitnesz kismama

 A 37. hétben járó személyi edzőként dolgozó kismama feltöltött egy másik képet is, ezt sem kímélték a kommentelők, mondván, hogy nem normális, hogy nem szedett fel pluszkilókat a várandóssága alatt, és a kockák is látszanak a hasán. 

Az ausztrál fitneszmodellt majdnem 600 ezren követik Instagramon, és nagyon sokan nekiestek a terhesfotó után is. Ebből lett elege, és több megértést és szeretet kér a gyűlölködőktől.

“Sokszor elfelejtik, hogy ember vagyok, és olyan dolgokat kérnek, hogy osszak meg, ami nem tartozik senkire. Van egy határ, amit nem akarok átlépni. Mindig elolvasom az összes kommentet és üzenetet, amit kapok, de emberből vagyok, nem vagyok szuperhős. Rengeteg elvárásnak kéne megfelelnem, de tényleg emberből vagyok, és úgy érzem, hogy az emberek ezt elfelejtik” – írta a fitneszmodell az Instagramján, ahol több szeretet és megértést kér a gyűlölködőktől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top