Életmód

Modellkarrierre vágynak a hármas ikrek

Azt kihasználva próbálnak modellkarriert befutni, hogy teljesen egyformák.

A dublini hármas ikrek, Laura, Nicola és Alison Crimmins egypetéjű ikrek, ezért alapból egyformák, de mindent meg is tesznek, hogy lehetőség szerint ne nagyon lehessen őket megkülönböztetni. A 29 éves lányok modellként dolgoznak, karrierjük legfontosabb alapját az egyformaságuk adja. Eddig bejönni látszik a dolog, mert sok ezer rajongójuk van.

De nem csupán külsőleg egyformák, az életmódjuk, az étrendjük is az és a szépségápolási rutinjuk sem különbözik. Reggel közösen elmennek futni, ugyanazt a reggelit eszik, majd ugyanott ebédelnek, egyszerre. A vacsora is mindig ugyanaz. Ha kicsit bűnözni akarnak, mind ugyanazt a pizzát rendelik. Ennek eredményeképpen hajszálra egyforma a derékbőségük, a mellméretük, és úgy egyáltalán az alakjuk.

Amikor éppen nem együtt vannak, akkor is folyamatos kapcsolatban állnak, hogy az életük a lehető legtöbb területen tök egyforma legyen. Egy különbség van: egyedül Laura él tartós kapcsolatban, a testvéreinek nincs barátja. 

Modellkarrierre vágynak a hármas ikrek
Modellkarrierre vágynak a hármas ikrek
Modellkarrierre vágynak a hármas ikrek

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top