Életmód

Vacsorát főztek a rendőrök az idős házaspárnak, miután sírni hallották őket

A rendőröket a szomszédok hívták ki a magányosan zokogó idős párhoz: azt mondják, azért sírtak, mert nem bírták elviselni a világ híreit.

A 84 éves Jole és a 94 éves Michele állítólag azért fakadtak sírva, mert a híradót nézve nem tudták már elviselni a borzalmakat, amik a világban történnek. Először Jolénak kezdtek el folyni a könnyei, Michele pedig hiába próbálta megvigasztalni őt, ezért ő is keserves jajgatásba kezdett.

A szomszédok riasztották a rendőröket a különös hangok hatására, akik kiérkezve megtudták, hogy az idősek nagyon magányosak és szomorúak, már hónapok óta senki sem látogatta meg őket, a világban történt szörnyűségek pedig még jobban elkeserítették őket.

Vacsorát főztek a rendőrök az idős házaspárnak, miután sírni hallották őket

A rendőrök ekkor olyat tettek, ami egyáltalán nem tartozott volna munkaköri leírásukba: nekiálltak vacsorát készíteni az idős házaspárnak. Az egyik rendőr egyszerű vajas parmezános tésztát készített, míg három társa leült az idősek mellé beszélgetni kicsit. A rendőröket sokkolta, hogy az idősek ennyire magányosak, és azt mondták, bár bűncselekmény nem történt, ez is egy fontos megoldandó feladat volt számunkra.

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top