nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Visszavágott a fitneszmami, aki terhesen sem mondott le az edzésről

Visszavágott a fitneszmami, aki terhesen sem mondott le az edzésről

A floridai anyuka már a 39. hétben van, mégsem mondott le a rendszeres edzésről – azt mondja, ő egyszerűen így érzi jól magát.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A háromgyerekes Oxana Rumyantseva gömbölyödő kismamapocakján még mindig látszanak a kockák. Ez persze nem meglepő, tudva, hogy a 33 éves nő még most, a 39. hétben sem mondott le az edzésről: heti négy alkalommal jár edzőterembe, ahol fut, súlyt emel és jógagyakorlatokat végez, mert – ahogy ő fogalmaz – semmi értelmét nem látja a felesleges kímélésnek. Arról nem is beszélve, hogy a fitneszmami így érzi jól magát.

Visszavágott a fitneszmami, aki terhesen sem mondott le a sportról

A közösségi médiában persze rengeteget támadták a nőt azzal, hogy önző és veszélyezteti terhességét. De Oxanát hidegen hagyják a negatív kommentek, neki az edzés lételeme, és mindeközben odafigyel kisbabája épségére is.

Visszavágott a fitneszmami, aki terhesen sem mondott le a sportról

Oxana azt mondja, mikor 22 évesen első babáját várta, még nem mert edzeni, ezért aztán sok pluszkilót felszedett és rosszabbul is érezte magát bőrében. Második és harmadik babájával azonban már ugyanígy edzett, és így sokkal komfortosabb volt számára az egész terhesség.

Daily Mail

Megosztás Facebookon