nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Milyen alakú az ujjad? Árulkodik a személyiségedről!

Milyen alakú az ujjad? Árulkodik a személyiségedről!

Nézd meg jól a mutatóujjad, és megtudod, mi rejtőzik a lelked mélyén!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

 A testünk elképesztő mértékben árulkodik a jellemünkről. Különösen igaz ez a kezünkre: a tenyerünk mérete és alakja, az ujjaink hossza mind képes bepillantás engedni a személyiségünk rejtett zugaiba. Ezúttal az ujjaid – különösen a mutatóujjad – formáját vizsgálva tudhatsz meg magadról vagy másokról többet. Kezdődjön a teszt!

Válaszd ki, melyik hasonlít a legjobban a mutatóujjadra!

Milyen alakú az ujjad? Árulkodik a személyiségedről!

Ha az A…

Hajlamos vagy elrejteni valódi érzéseidet. Erősebbnek és függetlenebbnek mutatod magad annál, mint amilyen valójában vagy. Szereted az igazságosságot és utálod a hazug embereket. Az életed tele van nevetéssel, és nagy szíved van, még ha a páncélod kicsit kemény is. Néha már-már excentrikusan, túl feltűnően viselkedsz.

Ha a B…

A magabiztosság szobrát nem rólad mintázták! Nehezen kezdeményezel, de könnyen esel szerelembe és hűséges vagy. Az életedben fontos helyet elfoglalók a teljes figyelmedet élvezik. A középső neved pedig lehetne kitartás: ha egyszer elhatározol valamit, addig mész, amíg meg nem valósítod a célod.

Ha a C… 

A világ kis angyalai közé tartozol. A haragot keltő dolgokat könnyű szívvel engeded el, mert nincs más célod a világon, mint a béke és a boldogság.

Forrás: Higher Perspectives

Megosztás Facebookon