Életmód

Hátizsákban cipeli műszívét a testépítő

A testépítő műszívvel él, és korábban olyan gyenge volt, hogy állni sem tudott. Most újra zavartalanul edzhet.

A connecticuti Andrew Jones szívbetegsége miatt műszívvel él: először 2012-ben érezte, hogy valami gond van, mikor futás közben légzési nehézségei támadtak, két évvel később pedig halálra rémült, mikor sportolás közben vért köhögött fel. A fiút kórházba szállították, ahol kiderült, hogy a szívizmaival vannak problémák, Andrew pedig rövidesen annyira gyenge volt, hogy felöltözni sem tudott egyedül.

Különleges hátizsáknak köszönhetően újra edzhet a szívbeteg testépítő 

Mivel az élete akkor egy donoron múlott, nem kockáztathattak – emberi szerv hiányában műszívet kapott, amit hátizsákban cipel magával, bárhova is menjen. A hátizsáknak hála pedig még az edzőterembe is visszatérhetett, ahol műszíve társaságában mindig gond nélkül edzhet tovább.

Különleges hátizsáknak köszönhetően újra edzhet a szívbeteg testépítő

Andrew egyébként azt mondja, gyakran megkérdezik tőle, hogy miért van rajta állandóan a rejtélyes hátizsák, de ő szívesen elmagyarázza, hogyan működik a készülék. A fiatal fiú pedig látszólag annyira kicsattan az egészségtől, hogy az emberek el sem akarják hinni, milyen súlyos problémákkal küzd.

Forrás: DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top