Életmód

5 tulajdonság, ami vonzóvá tesz egy embert, bárhogyan is nézzen ki

A külső tényleg nem minden, ez az 5 tulajdonság például elképesztően vonzóvá tehet egy embert.

1. Céltudatosság

Ha valaki tudja mit akar, és képes azért keményen küzdeni, mások szemében is hihetetlenül vonzó lesz. Senki sem szereti a tétlenkedőket és bizonytalankodókat, a határozottság viszont – és az, hogy vannak céljaink – nagyon is szexi.

2. Humorérzék

Ezt talán nem is kell különösebben megmagyarázni. Az egyik legfontosabb dolog, hogy két ember kapcsolatában sok legyen a nevetés, ezért a jó humorérzék szinte mágnesként vonz bennünket.

3. Magabiztosság

Csak az kiabál, aki fél, aki magabiztos, az nyugodt, határozott, erőt sugárzó – az egész kisugárzását áthatja, hogy jóban van magával, és egészséges az önértékelése. A bizonytalankodó emberek, akik nem nyilvánítanak határozott véleményt könnyedén elriasztják maguktól a többieket.

5 tulajdonság, ami vonzóvá tesz egy embert, bárhogyan is nézzen ki

4. Intellektus

Mert az okos az dögös. Már tudományos kísérletek is bizonyították, hogy az okos embereket a külső tulajdonságaikat illetően is pozitívabban ítélik meg!

5. Eredetiség

Nincs kevésbé vonzó dolog, mint a szürkeség. Az uniformizmus világában igazi kincs az egyediség, de ezzel kapcsolatban azonnal van is egy jó hírünk: mindenki az. A fő csak annyi, hogy ne hagyjuk ezt elnyomni, és mutassuk meg bátran!

5 tulajdonság, ami vonzóvá tesz egy embert, bárhogyan is nézzen ki

Forrás: BrightSide

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top