Életmód

Egy hónapon át kutya- és macskakaján él egy nő

Nem szükségből, hanem kíváncsiságból.

Az amerikai Dorothy Hunternek állatkereskedése van, ám úgy tűnik, nem csömörlött meg az állateledelek látványától és szagától, hanem épp ellenkezőleg. Pár hete ugyanis a fejébe vette, hogy kipróbálja, milyen egy teljes hónapon át kutya- és macskakaján élni. Nem is értjük, hogy a rágcsálóknak szánt keverékeket, szárított gyümölcsöket miért hagyja ki, hiszen azok remek nassolnivalók lehetnének a főétkezések között.

A bizarr diétát június 19-e óta tartja, és egyelőre még nem lett tőle semmi baja, sőt. “Meglepődnél, hogy a macska- és kutyaeledel mennyire ízletes tud lenni, ha jól van elkészítve” – mondta az asszony. Leszögezte azt is, hogy a boltjában csak egészséges és természetes állateledeleket árul, amiket az emberek is nyugodtan fogyaszthatnának. Saját bevallása szerint arra akarja felhívni a  figyelmet, hogy mindig nézzük meg alaposan, milyen ételt veszünk magunkhoz, legyen az állateledel vagy emberi fogyasztásra szánt termék. Persze nyilván nem elhanyagolgató az sem, hogy az akciójával az üzletének is reklámot csinál.

Egy hónapon át állateledelen élt egy nő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top