Életmód

Csók világnapja: 4 trükk, hogy te legyél a csókkirály

Július 6-a a csók világnapja, ez alkalomból hoztunk néhány szuper trükköt, hogy te lehess a csókkirálynő! Erre a négy dologra érdemes figyelni:

Tippjeink a csók világnapja alkalmából:

1. Nézz a szemébe!

Igen, a legtöbben becsukott szemmel csókolózunk, és nem is véletlenül, hiszen így jobban át tudjuk érezni a csók közben történteket, nem zavarnak a vizuális ingerek. Azonban az intenzív szemkontaktus nagyon izgató és erotikus tud ám lenni. Próbáld ki! Ha csókolózás közben nem megy, akkor előtte. Készülj fel, hogy heves reakciókra számíthatsz.

2. Merj játszani!

A monotonitás igazi vágygyilkos, és ez bizony a csókolózásra is igaz, úgyhogy semmiképpen se megszokásból csókolj. Merj játszani, kísérletezni, hiszen az ajkaidban több idegszál fut össze, mint a tested bármelyik másik részén, ezt pedig mindenképpen érdemes kihasználni. Ne aggódj, érezni fogod, hogy mi az, ami mindkettőtöknek bejön, és mit érdemes inkább hanyagolni.

 Csók világnapja: 4 trükk, hogy te legyél a csókkirály

3. Ápold az ajkadat!

Ahhoz, hogy az ajkaid finom puhák legyenek, elengedhetetlen a megfelelő ápolás. Az ajkadnak ugyanúgy szüksége van nagyjából hetente a radírozásra, ahogy az arcbőrödnek és a testednek. Ajakradírt készíthetsz házilag, de boltban is vehetsz. A radír eltávolítja az elhalt hámsejteket, így megelőzi vagy megszünteti a szád kicserepesedését. Az ajakápoló használata szintén nagyon fontos a nyári hónapokban is. Felpuhítja és hidratája az ajkakat és védi a káros napsugaraktól is. Ápolt ajkakat csókolni is jobb!

 Csók világnapja: 4 trükk, hogy te legyél a csókkirály

4. Csak lazán!

Mi, nők mindent képesek vagyunk túlgörcsölni, így természetesen a csókolózást is, főképp akkor, ha még új számunkra a partnerünk. A csókolózás nem a kötöttségekről és a feszengésről szól, úgyhogy csak lazán! Minél jobban elengeded magad, annál jobban fogjátok élvezni mindketten!

 Csók világnapja: 4 trükk, hogy te legyél a csókkirály

+1 óvatosan a tempóval

Ha valóban a csókkirályi és királynői címre pályáztok, azaz a csók világnapja alkalmából indultok egy csókversenyen, nem árt figyelni arra, hogy ott az időt figyelik. Tehát akármennyire is dúl köztetek a szerelem, a verseny ideje alatt nem árt visszavenni a tempóból és beosztani az energiáitokat.

Olvass még többet a csók világnapjáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top