Életmód

90 éves nagyi sztriptíztánca a tehetségkutatóban – videó

Na, ilyet még tutira senki nem látott! A 90 éves nagyi szexin ledobja a textilt, aztán meg olyan táncot lejt, hogy a zsűri szája is tátva marad az America's Got Talent tehetségkutató show-jában. Mosolyt fakasztó vetkőzős videó, amit látni kell.

Újabb bizonyíték, hogy az álmokat soha nem késő megvalósítani. A 90 éves Dorothy Williams Hawaiiról érkezett a tehetségkutatóba. Nos, olyan sztriptízt lejtett, ami először kicsit meghökkentően hatott az America’s Got Talent közönségére és zsűrijére, de aztán mégis imádni való volt. Főleg az a rész, ahol a nagyi a “melleit” rázza… na, az ütősre sikeredett.

A tehetségkutató zsűritagja, Nick Cannon szerint “sztár született ma este”. Simon Cowellt, ahogyan a többieket is, lenyűgözte a nem mindennapi előadás, állva tapsolt, majd annyit mondott picit azért többet vártunk volna a bojtoknál. Talán több vetkőzést akart, vagy inkább a mélyebb tánctudásra vonatkozott a megjegyzése? Nem árulta el, mindenesetre, egyöntetűen elismerték, 90 évesen kiállni a színpadra, hatalmas vállalkozás és óriás bátorság. Dorothy kiérdemelte a közönség hatalmas tapsát és a továbbjutást az America’s Got Talent következő fordulójába. Alig várjuk a következő vetkőzést.

Az imádni való nagyi előadását követően úgy hisszük, a nyugdíjas kornak is megvannak a maga szépségei.

És íme a videó, mert ilyen sztriptízt még tutira nem láttál!

(Huffington Post)

Játssz velünk, és nyerj jegyeket a KULTKIKÖTŐ előadásaira! Kapcsolódj ki Hernádi Judit zenés estjén, vagy nevess egy jót a Mr. és Mrs. című komédián Pindroch Csaba és Verebes Linda előadásában!

90 éves nagyi sztriptíztánca a tehetségkutatóban – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top