Életmód

Megalázták a nőt, mert túl rövid ruhát húzott az esküvőre

Az egyik idősebb női vendég a fenekére csapott, egy másik pedig szándékosan leöntötte sörrel. Az internetezőket is megosztja a ruháról készült kép.

Kevés nehezebb dolog létezik, mint csinosan felöltözni egy esküvőre. Főleg a számtalan írott és íratlan szabály okoz gondot, mint a “ne öltözd túl a menyasszonyt”, “ne legyél fehérben”, vagy épp a “ne legyél kihívó”. Nos Új-Zélandban egy fiatal nő úgy döntött, fittyet hány ezekre a szabályokra, és a fiatal párt egy testhezálló, pasztellszínekben játszó miniruhában ünnepli. 

Csakhogy nem számolt a többi vendég reakciójával, akik közül többen hangot adtak nemtetszésüknek. A beszólásokon túl a fiatal nőnek – elmondása szerint – egyéb megaláztatásokat is el kellett szenvednie: egy idősebb nő, miután jó erősen a fenekére csapott, közölte vele, hogy nem egy sarki kocsmába jött, míg egy másik vendég szándékosan sört öntött rá.

Megalázták a nőt, mert túl rövid ruhát húzott az esküvőre

Az esküvő másnapján a nő, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, a Facebookon megosztott egy képet magáról és a ruhájáról. A képet később egy új-zélandi rádióállomás is tovább osztotta, így az rengeteg kommentet kapott. A többség kiállt a fiatal nő mellett, mondván, akinek ilyen jól kidolgozott, már-már tökéletes teste van, az bátran mutogathatja. A hozzászólók másik fele azonban nem volt ilyen elnéző: szerintük nem véletlenül vannak szabályok arra vonatkozóan, mit vegyünk fel egy esküvőre.

A vitába beszállt a háromgyermekes, világhírű blogger, Constance Hall is. Természetesen kiállt a ruha tulajdonosa mellett: szerinte mindenkinek joga van azt felvenni, amiben a legkényelmesebben érzi magát. 

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top