Életmód

Sportolj a városban – a legjobb sportok a betonrengetegben

Az a jó a városi betonrengetegben, hogy tényleg egy csomó sportot lehet űzni a kosarazástól a frizbizésig. Adunk néhány szuper tippet!

Kosarazz!

Budapesten nagyon sok szabadtéri kosárlabdapálya van, és sokat lehet ingyen használni. Olyan is van, amit 500-1000 forintért lehet használni. Érdemes interneten keresgélni, hogy megtaláld a hozzád legközelebbi pályát, ha a barátaiddal kosaraznátok.

Forrás: Bikás Park Streetball Facebook oldala
Forrás: Bikás Park Streetball Facebook-oldala

Fuss!

Például a Margitszigeten, ahol tényleg ideálisak a körülmények. Korábban bemutattuk nektek az anyukákat, akik a kisbabáikat is kiviszik ilyenkor babakocsiban, és nem kell lemondaniuk a sportolásról, ha nem tudják vagy akarják valaki másra bízni a piciket.

Sportolj a városban – a legjobb sportok a betonrengetegben

Szabadtéri edzőtermek

Már nagyon sok van a városban, és az a jó, hogy tényleg sokan használják őket. A fotón Veronikát láthatjátok, aki 4 gyermek anyukája és elképesztő energiával edz. Minden nap lejár, időjárástól teljesen függetlenül, most már 3 éve. A koleszterinszintje is csökkent, sokkal energikusabb, mint korábban volt, sokat segít a napi edzés a stresszoldásban, de akár a klimax átvészelésében is.

A szabadtéri edzőtermek listáját itt találjátok!

Sportolj a városban – a legjobb sportok a betonrengetegben

Biciklizz!

Tényleg lehet biztonságosan közlekedni biciklivel Budapesten, és elképesztően felszabadító. Mellesleg nem mondhatod, hogy nincs időd mozogni, hiszen amíg az egyik helyről a másikra tartasz, is mozogsz. Nem kell buszra várni, önállóan kerekezhetsz. Nemrég volt egy piknik a lezárt Szabadság hídon, oda is sokan biciklivel érkeztek.

Sportolj a városban – a legjobb sportok a betonrengetegben

Frizbizz!

A Margitszigeten  vagy éppen a Filozófusok kertjében vagy bárhol, ahol van sima felület, és nem kell félni attól, hogy kitörik a bokád. Ha ráadásul jó frizbit veszel, tényleg igazi élmény lesz, igazi sportizomlázzal másnap. De a családdal, barátokkal akár piknikezhettek is közben.

Sportolj a városban – a legjobb sportok a betonrengetegben

Mentés

Az OTP Bank szakértőjének tippje a témában:
Három éve dolgozom az OTP Banknál, befektetési tanácsokat adok. Még sportolóként tanultam meg, hogy a közös munka megtérül, és együtt nincs elérhetetlen cél. Ahogy az Eb-n is azok lesznek sikeresek, akik a legtöbbet teszik az eredményért, úgy én is azon dolgozom, hogy ügyfeleimmel egy csapatban találjuk meg a megfelelő befektetést.

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top