Életmód

Így szurkolnak a legmenőbb csajok a foci-Eb-n!

A foci-Eb-n lehet szépen is szurkolni: arcfestéssel, mezben, népviseletben, csókolózva. Nézzétek meg a foci-Eb legmenőbb szurkoló nőit!

Olyan jó látni, hogy így is lehet biztatni imádott csapatunkat: kedvencem, amikor az egyik román játékost ölelik meg, talán az anyukája. Az albán nőktől meg elájultam, mert annyira szépek. A gólörömében csókolózó pártól meg elolvadtam.

#csakegyütt ???????? ⚽️ Hajrá Magyarország!!!! #hungary #HUN #riariahungaria #football #uefa #euro2016 #celebratefootball

Regina Dukai (@reginadukai) által közzétett fénykép,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

????????⚽️Кто сегодня со мной болеет за РОССИЮ ? ????⚽️ #евро2016 #euro2016

Tanya K (@tanya.tanina.tanya) által közzétett fénykép,

 

 

 

Dall'Australia, Pha e le sue amiche, giocano la più classica delle partite europee; un'Italia – Spagna tutto da vivere. Le “italiane” vincono per 3 a 1, sarà di buon auspicio per il cammino europeo?? Grazie ragazze!! Inviateci le vostre foto con l'hashtag #EUROMdS per un europeo tutto da vivere… From Australia, Pha and her friends, playing the most classic of European games ; Italy vs Spain. The ” Italian” win 3 to 1, it will be a good omen for the European path ?? Thanks girls!! @pha_utjima @piggykaju Send us your photos with the hashtag # EUROMdS for a European to be experienced … #EUROMdS #EURO2016 #france2016 #thailand #TuttiInAzzurro #goitaly #italy #italia #forzaazzurri #thankyougirls #skyestatemondiale #tshirt #skyeuropeople #mdscollections #MdS

momentidisport (@momentidisport) által közzétett fénykép,

 

???????? ???? @rvds @joonrepresents #euro2016

Carla Howe (@carlahoweofficial) által közzétett fénykép,

 

 Nézegess még képeket a fociszurkolókról az NLCafén:

hirdetés
Az OTP Bank szakértőjének tippje a témában:
Három éve dolgozom az OTP Banknál, befektetési tanácsokat adok. Még sportolóként tanultam meg, hogy a közös munka megtérül, és együtt nincs elérhetetlen cél. Ahogy az EB-n is azok lesznek sikeresek, akik a legtöbbet teszik az eredményért, úgy én is azon dolgozom, hogy ügyfeleimmel egy csapatban találjuk meg a megfelelő befektetést.

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top