Életmód

Fogadásból 20 évig műmellekkel élt – egy férfi

A legtöbb férfi azért küzd, hogy megszabaduljon a "mellétől", ez a férfi viszont egy fogadás kedvéért hajlandó volt még implantátumbeültetésre is!

 A kanadai férfi, Brian Zembic mindig is szerette a szerencsejátékot és a fogadásokat. Pénzért a legelképesztőbb dolgokra hajlandó: egyszer egy hónapig aludt egy barátja fürdőszobájában 7 ezer dollárért, máskor pedig a híd alá költözött 20 ezer dollár fejében. Ám egyik sem ér fel a legnagyobb húzásához: mikor 100 ezer dollárért cserébe hajlandó volt mellimplantátumokat beültettetni!

Fogadásból rakatott be magának mellimplantátumokat egy férfi - 20 év után most megvált tőlük

 A most 55 éves férfi 1997-ben együtt vacsorázott két barátjával és az egyik barátnőjével. Az egész egy olyan felelőtlen kijelentéssel kezdődött, mikor Zembic így szólt: “Ha nekem akkora mellem lenne, mint neki, én is több figyelmet kapnék!” Erre az egyik barátja megkérdezte, lenne-e az a pénz, amiért beültettetne magának implantátumot. 100 ezer dollárban (27 és fél millió forint) állapodtak meg.

Fogadásból rakatott be magának mellimplantátumokat egy férfi - 20 év után most megvált tőlük

 De a mellimplantátumokat nem adják ingyen: hogy hozzájusson a 100 ezer dollárhoz, Zembicnek először meg kellett találnia a módját, hogy valaki ingyen megműtse. Szerencsére ismert egy plasztikai sebészt, aki hasonlóan nagy szerencsejátékos, mint ő. Végül egy ostáblajátszmában 5 ezer dollárt nyert tőle, ami fedezte a műtétet. Így a férfinek két méretes mellimplantátumot raktak be, amit az egyezség szerint egy évig kellett volna megtartania. Azonban a férfi az egy év leteltével mindig talált valami indokot, amivel halasztotta a műtétet – általában a lustaságot. És tulajdonképpen nem is zavarták annyira a mellek! Azt mondja, szépek voltak és megszerette őket. Sőt a férfi azt állítja, a nőket sem rettentették el a mellei. Végül csaknem 20 év után nemrég mégis elszánta magát, hogy megváljon kebleitől.

Forrás: OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top