Életmód

Kis híján meghalt a nő, akit barátja kényszerített az elhízásra

Szerelme olyan mértékű elhízásba hajszolta a négygyerekes anyukát, hogy majdnem belehalt a túlsúlyosságba.

Patty Sanchez, négygyermekes anyuka, több mint 100 kilótól szabadult meg, mióta kidobta az exbarátját. A férfi ugyanis addig biztatta, sőt kényszerítette az evésre, míg a nő többet nem nyomott 300 kilónál!

Kis híján meghalt a nő, akit barátja kényszerített az elhízásra

 Patty most 215 kiló – a szakítás után egészséges étkezéssel sikerült lefogynia. Azt meséli, az előző párkapcsolata 90 százalékban az evés körül forgott. Barátja pedig kifejezetten gerjedt a kövérségére: volt, hogy arra kérte, nyomja őt össze a testével.

A nő akkoriban napi 13 ezer kalóriát fogyasztott. Egy átlagos napja így nézett ki: reggelire sütemény, rántotta, sült krumpli baconszalonnával és narancslé. Ebédre bármilyen gyorskaja nagy adag üdítővel. Vacsorára pedig négy- vagy ötfogásos menü, hússal, krumplival, tésztával, sajttal, rizzsel, kenyérrel és jeges teával.

Nem csoda, hogy Patty idővel rájött, ha így folytatja, a halálba eszi magát. Ezért véget vetett a mérgező kapcsolatnak, és családja segítségét kérte a fogyáshoz. Most már főképp csak zöldségeket eszik, de még így is hosszú út áll előtte az egészséghez.

Forrás: Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top