Életmód

A család kutyájának köszönheti életét az eltévedt 3 éves kisfiú

A 3 éves kisfiú apukája után indult útnak, de eltévedt az erdőben. Ha a család kutyája nem követi, akár az életébe is kerülhetett volna a kaland!
A család kutyájának köszönheti életét az eltévedt 3 éves kisfiú

 Mason Ryan, a 3 éves virginiai kisfiú anyukájával volt otthon, mikor látta apukáját elhajtani kocsival. Édesanyja a másik szobában volt, így nem vette észre, amikor a gyerek útra kelt, hogy apja után induljon. A kisfiú több kilométert gyalogolhatott kilencórányi távolléte alatt. Ha a család kutyája nem vigyáz rá, menthetetlenül eltévedt volna.

 A családja – több száz helybelivel együtt – kilenc órán át kereste a kisfiút, hiába. Végül, a két évvel ezelőtt megmentett kutyájuk, Banjo hozta vissza Masont. A kutya ugyanis a kisgyerek nyomába eredt, és nem tévesztette szem elől. Ő vezette vissza az otthonához is. 

A gyerek, mikor rátaláltak, mosolygott, és pár karcoláson kívül semmi baja nem esett. Ennek ellenére kórházba vitték, ahonnan azonban pár óra múlva már haza is engedték.

Forrás: NBC4i

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top