Életmód

Ha ezt a videót megnézed, rájössz, hogy mi a legfontosabb az életben

Ismerjétek meg a 36 éves Sean Stephenson terapeutát, aki motivációs előadásaival rengeteg embert ébresztett már rá arra, hogy mi a legfontosabb az életben. Sean 91 cm magas, csontjai extrém törékenyek, tolószékkel közlekedik.

Sean az osteogenesis imperfecta nevű betegséggel született, amelynek következtében csontjai nem elég erősek. Születése után az orvosok nem gondolták, hogy életben maradhat… 17 évesen kezdett motivációs beszédeket tartani. Az egyetemi évei alatt már Bill Clinton gyakornoka volt. 2001-ben diplomázott politikatudomány szakon, és rögtön meg is jelent első könyve.

Beszédeit egyre többen hallgatták, és hamarosan sokan kértek tőle személyes életvezetési tanácsot is. Ekkor döntött úgy, hogy megszerzi a pszichoterapeuta végzettséget. Doktoriját a klinikai hipnózisból írta. 2009-ben jelent meg második könyve. 2012 óta házas. De ami a legfontosabb, milliókat emlékeztet arra a videójával, hogy mi is a boldogság. Nézd meg te is!

Két perc Seannal

EGY SIKERES EMBERSean Stephenson 36 éves, terapeuta és motivációs szónok. 91 cm magas, csontjai extrém törékenyek, tolószékkel közlekedik. 2012 óta házas.Sean az osteogenesis imperfecta nevű betegséggel született, amelynek következtében csontjai nem elég erősek és rosszul is fejjlődtek. Már a szülés is szinte minden porcikáját összetörte, az orvosok nem gondolták, hogy életben maradhat. Túlélte, de meglehetősen keserves fiatalkor állt előtte.17 évesen kezdett motivációs beszédeket tartani. Innentől az útja meredeken ívelt felfelé: a DePaul Egyetem elvégzése közben már Bill Clinton gyakornoka volt a Fehér Házban. 2001-ben diplomázott politikatudomány szakon és rögtön meg is jelent első könyve “Hogyan lehet egy fiatal sikeres: valóra váltva a fiatal felnőttek álmait” címmel.Beszédeit egyre többen hallgatták és hamarosan sokan kértek tőle személyes életvezetési tanácsot is. Ekkor döntött úgy, hogy megszerzi a pszichoterapeutai végzettséget. Doktoriját a klinikai hipnózisból írta.2009-ben jelent meg második könyve “Szabadulj meg a > szócskától: hogyan hagyd abba önmagad akadályozását és állj ki magadért” címmel.2012 óta él együtt szép és fiatal feleségével Mindie Knisszel. Egy-egy előadásával 5-8 millió forintnak megfelelő összeget keres.Facebook oldala: https://www.facebook.com/Sean.LivingAtCause/?fref=tsWeboldala: http://seanstephenson.com/(Ha szeretnél még hasonló videókat látni, ne felejtsd el lájkolni az oldalamat!)

Közzétette: Ágoston László – 2016. március 29.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top