Életmód

Edzés otthon: kemény hasizom 8 perc alatt – videó

Itt egy újabb videó Balogh Rita edzőtől: most egy 8 perces hasizomgyakorlat-sort próbálhatsz ki otthon, akár többször egymás után.

Végezd el ezt az intenzív hasizom-edzésvideót, mely a has minden részét megdolgoztatja. Főként nőknek készült, de férfiak is bátran kísérletezhetnek vele, mert kellően kihívást jelentő gyakorlatokból épül fel. Garantáltan érezhető lesz az edzés után a jóleső fáradtságérzet, főleg ha  több egymást követő körben is elvégzed a 8 perces edzést – ajánlja Balogh Rita a 8 perces hasizomedző videóját.

Balogh Rita: Has edzésvideó from Balogh Rita – FittAlak on Vimeo.

 

Így ne bukj bele az újévi életmódváltásba!

 Balogh Rita fitneszedző, fitneszszakértő, tanácsait hónapról hónapra követhetitek a Nők Lapja Cafén.

Nemzetközi végzettségű testépítés–fitnesz sportedző. Többéves szakmai tapasztalattal a háta mögött mára az egyik legismertebb új generációs női fitnesztréner. Különböző fitneszmagazinok szakértője. Szerepelt már fitneszmagazin címlapján, és kidolgozta saját életmódprogramját, melyet FittAlak névre keresztelt. A legnagyobb közösségi portálon már közel 50 ezren követik tanácsait.

 

Próbáld ki még ezeket a gyakorlatokat is otthon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top