Életmód

Pihenni mentem, szevasztok! – Ötletek, hogyan tudasd az ismerőseiddel, milyen remekül érzed magad

Nincs is jobb érzés, mint amikor egy végigmelózott hét után végre kimozdulhatsz a komfortzónádból és elutazol kipihenni a munka fáradalmait. Mivel annyira megérdemled ezt a pár nap pihenést és szórakozást, természetesen a kíváncsi ismerőseid szemei elől sem kell rejtegetni, milyen remekül érzed magad.

 

Persze nem szabad túlzásba esni, nem kell a benzinkútnál bedobott eszperesszódat is megosztani, de segítünk, hogyan tudasd diszkréten és érdekfeszítően ismerőseiddel, hogy te aztán most igazán jól érzed magad a bőrödben.

Pihenni mentem, szevasztok! - Ötletek, hogyan tudasd az ismerőseiddel, milyen remekül érzed magad

1. Titokzatos kezdet

Ha úti célod egy hónapok óta szervezett, várva várt külföldi célpont, ne áruld el azonnal, hova is mész valójában. Készítsd fotót a repülő ablakából (a felhő fölötti képek mindig rendkívül népszerűek!) vagy a naplementéről az autópályán, “On the go” vagy “Úton álmaim városába” címmel. A világhírű bloggereknél ez a taktika jól bevált módszer a követőik kíváncsiságának fokozására, így bátran élj vele! Az érdeklődő kommentek nem maradhatnak el. Légy titokzatos!

2. Lehull a lepel!

Érkezésed után menj biztosra, és amennyiben egy népszerű nagyvárosban töltöd szabadságod napjait, indítsd a pihenést egy városnéző túrával! És ha már úgyis nálad van a telefonod, miért ne mutatnád meg a kíváncsi közönségednek, hogy milyen szuper helyen vagy, de hogy megosztásod sikerét ne bízzuk a véletlenre, legyen az első képfeltöltés a város legnépszerűbb nevezetessége, hogy mindenki tudja, te aztán nem aprózod el.

3. Mutasd meg magad!

Ne felejtsd el útitársaddal megörökíteni utazásotok legemlékezetesebb pillanatait, hogy legyen mit mutogatni, de nem csak az unokáknak! Itt az ideje, hogy megmutasd, kivel élvezed kiruccanásod legszebb napjait. Ha wellnessezni vagytok, készítsetek egy vicces fotót köntösben, uborkákkal a szemeteken, imádni fogják! Ha elég önbizalommal rendelkeztek, és útitársad a barátnőd, mutassátok meg fürdőruhában is magatokat, ahogy éppen a Cosmopolitant szürcsöltök a medence szélén. Természetesen ez esetben inkább az irigykedő kommentek lesznek a dominánsak, de miért takargatnád azt, ami van?

Pihenni mentem, szevasztok! - Ötletek, hogyan tudasd az ismerőseiddel, milyen remekül érzed magad

4. Gasztromámor

Ugyancsak a népszerű képmegosztások közé tartoznak az ínycsiklandó fogások ízléses bemutatásai, így ha meglátogattok egy igazán tradicionális éttermet, örökítsd meg a nem mindennapi fogásod az Instagramra. Az emberek szeretik a hasukat, és szeretnek szép és ínycsiklandozó tálalásokban gyönyörködni, így a szuflédnak tuti sikere lesz!

5. Építészet

Az életek után népszerűségi élvonalban vannak az épületek és építészeti csodák megosztása is, így ha külföldön járnál, ne felejtsd el megörökíteni a jellegzetes építészetet, hiszen ki ne szeretné megcsodálni a nosztalgikus párizsi épületeket, a bomladozó római házak falait a romantikus szárítókötelekkel, vagy a szűk horvát utcácskákat azokkal a miniatűr ablakokkal?

Összességében fontos, hogy ne essünk túlzásba utazásunk reklámozásával, és ne hasson dicsekvően virtuális tudósításunk, de a fenti tippjeink mértékletes felhasználásával elérheted, hogy ismerőseid érdeklődve várják majd élménybeszámolódat hazatérted után!

Még több utazás és fotózás az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top