Életmód

A negyvenes nők öltözködnek a legjobban

Idő kell ahhoz, hogy megbarátkozzunk a testünkkel és megtaláljuk saját stílusunkat.

A negyvenes nők öltözködnek a legjobban A nők a negyvenes éveikben tudják a legbiztosabban, hogy mi áll jól nekik, következésképp stílusosabban öltözködnek, mint a fiatalabb korosztályok – állítja egy tanulmány.

A legtöbbet a 25 év alatti korosztály bizonytalankodik ruhavásárláskor: 40 százalékuknak gyakorlatilag fogalmuk sincs, miben néznek ki jól, minden ötödik fiatal nő pedig anélkül nem is vesz meg semmilyen holmit, hogy ne kérné ki egy barátnője véleményét.

A felmérésben megkérdezettek egyharmada bevallotta, hogy még keresi a stílusát, minden negyedik nő pedig rendszeresen vásárol magának olyan cuccokat, melyeket aztán sohasem vesz fel.

Miközben huszonévesen még próbálgatjuk a különféle stílusokat és gyakran elégedetlenkedünk a testünkkel, az évek múlásával nem csupán az ízlés finomodik, de egyre kényelmesebben érezzük magunkat a bőrünkben, és nagyjából 45 éves korunkra jutunk el stílusosságunk csúcsára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top