Életmód

Ennyi mindenre jó a kókuszolaj

A kókuszolaj népszerűsége töretlen az egészségtudatosok körében, de azt kevesen tudják, mennyi mindenben segíthet nekünk ez a csodás folyadék.

1. Felgyorsíthatja a fogyást

A kókuszolaj még a diétázásban is segítségünkre lehet. A kókuszolajban található jó zsírsavak ugyanis serkentik az emésztést, ráadásul még a zsírégetést is jobban beindítják. Ha fogyni szeretnénk, érdemes hát lecserélni a hagyományos olajat az áldásos kókuszolajra. 

2. Ragyogó lehet tőle a hajunk

Talán kevesen tudják, hogy a kókuszolaj kiváló természetes hajkondicionáló is: ragyogóvá, fényessé és puhává varázsolja a tincseket. Zsírosabb hajúak használhatják egyszerűen csak a hajvégekbe bedörzsölve is. Igazi természetes és eredményes szépségápolási trükk!

Ennyi mindenre jó a kókuszolaj

3. Még a bőrnek is jót tesz

Nem csak a haj, a bőr is csodaszép lehet egy kis kókuszolajtól! Rengeteg benne ugyanis a bőr egészségéért felelős E-vitamin, ami természetes hidratálóként segít, hogy bőrünk élettel teli és ragyogó lehessen. A sok antioxidáns pedig még a ráncok ellen is felveheti a harcot!

Forrás: LifeHack

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top