Életmód

5 dolog, amit a Liza, a rókatündérből megtanultunk

Senki nem tud úgy kést pörgetni, és senki körül nem hullanak annyira a férfiak, mint a legyek. A Liza, a rókatündér kapta a legtöbb díjat a 2. Magyar Filmhéten, és Balsai Móni lett a legjobb női főszereplő. Ezért jutott az eszembe, hogy összeszedjem azt az öt életvezetési tanácsot, amit Liza üzen nekünk.

 1. Kést pörgetni a védtelennek látszó, gyenge nők is tudnak. Szóval te is képes vagy bármire.

via GIPHY

 2. Biztos, hogy a legújabb randidnak ez előző felesége, csaja receptjét akarod megfőzni, csak azért, mert annyira szerette? Inkább ne!

via GIPHY

3. Vannak szexpozíciók – például fitneszlabdán egyszerre ugrálni –, amik első pillantásra vonzók lehetnek, de másodikra egyszerűen csak balesetveszélyesek. Nem kicsit…

5 dolog, amit a Liza, a rókatündérből megtanultunk

 4. Ha énekelni meg táncolni van kedved, akkor csak énekelj, és táncolj. Ha egyedül vagy otthon egy képzeletbeli barátoddal, akkor is!

via GIPHY

 5. Az igaz szerelem mindent legyőz. Még komolyabb sérülések és az alapos gyanú, hogy a szerelmed talán gyilkos, sem akadályozhatják meg, hogy boldog légy.

via GIPHY

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top