nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
A férfiak mostantól csak a feleségük engedélyével vásárolhatnak Viagrát

A férfiak mostantól csak a feleségük engedélyével vásárolhatnak Viagrát

Egy kentuckyi képviselőnő megunta, hogy férfi képviselőtársai a nők felett hoznak törvényeket, ezért megalkotta a saját, férfiakra vonatkozó javaslatát. A férjek csak a feleségük engedélyével vásárolhatnak Viagrát.
NLCafé
f Ajánlom

Mary Lou Marzian demokrata képviselő arra kötelezné a férjeket, hogy kétszer is elmenjenek orvosukhoz, mielőtt merevedési zavarokra hivatkozva Viagrát vásárolnának. A képviselőnő törvényjavaslata direkt válasz egy sor abortuszellenes előterjesztésre, amit a kentuckyi törvényhozók korábban megszavaztak.

Matt Bevin kormányzó február 2-án írta alá a törvényt, ami arra kötelezi a nőket, hogy 24 órán át tanácskozzanak az orvosukkal, mielőtt megszakítanák a terhességüket. Az egykori ápolónő és abortuszpárti aktivista Marzian javaslata szerint csak a Viagrát és Levitrát vásárolni szándékozó házas férfiakra vonatkozna a törvény, akiknek a Bibliára tett kézzel kellene esküvel megígérniük, a felírt orvosságot kizárólag a házastársukkal való szexhez használják.

Marzian a férfiakat csupán “saját maguktól akarja megvédeni”, és persze nem számít arra, hogy a törvényjavaslatot a honatyák elfogadják. De mint mondta, elege van azokból a férfiakból, akik magányügynek számító orvosi ügyekben hoznak törvényeket a nők felett, miközben semmilyen orvosi tapasztalattal nem rendelkeznek – írja a 444.hu.

Kentuckyban a férj csak a felesége engedélyével vásárolhat Viagrát

Fotó: PBS

Megosztás Facebookon