Életmód

Zöld lett a bőre az önbarnítótól

Az apja azóta is Fiona hercegnőnek becézi a szépségbaki áldozatává vált nőt.

Kirsty Reeves az angliai Tollgate városának egyik drogériájába küldte el a barátját, hogy vásároljon neki a neves St. Tropez márka önbarnító habjából, melyet a nő korábban már problémamentesen használt. A párja nem találta a terméket a polcon, ám amikor segítséget kért az egyik eladótól, az hozott neki egy üveggel a raktárból.

Amikor Kristy felkente az arcára az önbarnítót, látta, hogy kissé zöldes, ám akkor még nem aggódott. A zöld szín azonban egyre sötétebb és sötétebb lett. Kristy felhívta egy kozmetikus barátnőjét és átküldte neki a bezöldült bőréről készült fotókat.A nő szerint azért színezhette el zöldre a bőrét az anyag, mert korábban nem tárolták megfelelő körülmények között, és levegő kerülhetett bele.

Zöld lett a bőre a barnítókrémtől

Kristy kétségbeesetten próbálta sminklemosóval eltávolítani a zöld festéket a bőréről, ám hiába. Végül 3 napba telt, mire az elszíneződés eltűnt, addig az utcára sem tudott kimenni.

A nő panaszt tett a drogériánál, akik azonban a termék gyártójához irányították. A St. Tropez állásfoglalása szerint az önbarnító hab elszíneződhet, ha oxigénnel érintkezik, így valóban elképzelhető, hogy nem megfelelően tárolták. A konkrét terméket azonban, mely zöldre színezte a nő arcát, egyelőre még nem tudták megvizsgálni, így ők sem tudják pontosan, mi történhetett.

“Senki sem hajlandó vállalni a felelősséget, és ez igazán bosszantó” – fogalmazott Kristy.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top