nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Durván megalázta a duci lányt az eladó – videó

Durván megalázta a duci lányt az eladó – videó

Beszóltak a duci lánynak az áruházban, csupán azért, mert szeretett volna felpróbálni néhány ruhát. Nem hagyta szó nélkül.
NLCafé
f Ajánlom

Shiann Friesen amerikai plus size blogger egy Walmart áruházban szeretett volna felpróbálni néhány ruhát, ám amikor a kiválasztott holmikkal a próbafülke felé tartott, egy eladó megállította és kivette a kezéből a ruhákat. Amikor a lány kérdőre vonta, hogy miért teszi ezt, az eladó közölte vele, hogy úgysem lesznek rá jók a ruhák, csak kitágítaná őket.

Beszólt az eladó a duci lánynak, mert ruhát akart próbálni - videó

A lány gyorsan bekapcsolta a telefonján a kamerát, így részben fel tudta venni, hogy milyen megalázó módon bánt vele az áruház alkalmazottja. A videót a YouTube-on tette közzé, már több mint 700 ezren nézték meg.

A fiatal lány panaszt tett a Walmartnál, akik elnézést kértek tőle, ám azt nem lehet tudni, hogy az érintett alkalmazott kapott-e bármiféle megrovást vagy büntetést a viselkedéséért.

“Azt akarom, hogy tudjátok, hogy senkinek nincs joga diszkriminálni benneteket, és ha megteszik, álljatok ki magatokért” – fogalmazott Shiann.

Forrás: metro.co.uk

Megosztás Facebookon