Életmód

Így néz ki a világhírű pornós 46 évesen – fotók

Dolly Bustert és dekoltázsát a világon mindenütt ismerik, ráadásul a szőke pornós hiába tölti be idén a 46-ot, pont ugyanúgy néz ki, mint húsz éve.

Nora Dvořáková, később Nora Baumberger, avagy Dolly Buster arca egy januári divatbemutató sajtófotói között jött szembe, és csak nehezen akartuk elhinni, hogy a hajdani pornószínésznő és rendező 46 éves létére is pont úgy néz, mint pár évtizeddel korábban.

A félig cseh, félig német Nora 18 évesen fordítóként dolgozott, egy évvel később azonban már pornófilmekben szerepelt, akkor még Mandy Dvorak, Mandy Dvorjack, Mandy Rice, Nora List és Norma List néven futott. Ekkor ismerte meg a pornórendező és producer Josef Baumbergert, akivel 1997-ben házasodtak össze. Házassága után nem pornózott többé, átült a rendezői székbe, és nagy sikerrel működteti a Dolly Buster nevet viselő szexshopláncot.

Buster a köztudatba akkor robbant be igazán, amikor a német hetilap, a Stern címlapon hozta le, egy interjúban pedig őszintén beszélt a pornóbizniszről. Közel 50 pornófilmben szerepelt, és igazi celebbé nőtte ki magát, valóságshow-k, beszélgetős műsorok, közéleti események állandó szereplője volt, erotikus műsort vezetett, sőt még a politikában is kipróbálta magát.

Még 2007-ben búcsút intett hatalmas mellimplantátumainak, kisebbre cserélte őket, és újra visszatért a festészethez és az íráshoz – és különféle vörös szőnyegeken újra és újra felbukkan. 2010-ben azzal került be a hírekbe, hogy 40 évesen a nála 14 évvel fiatalabb Timmel jött össze, felrúgva ezzel 14 éve tartó házasságát.

Még több pornó az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top