Életmód

A tél jön és megy …

a hőmérő mintha szambázna, egyszer fent, egyszer lent. Mindezen ingadozásokat rohanó és stresszes életünkkel keverve alaposan legyengíti immunrendszerünket.
A tél jön és megy ...

A méhpempő, magas vitamin tartalmának köszönhetően biztosítja a napi energiát ahhoz, hogy könnyen átvészeljük rohanó napjainkat. Az Apiland, amely Erdély domb- és hegyvidékeiről gyűjti be értékes kincseit egy igen kedvező akciót készített. 100 gramm vásárlása esetén, most 25 grammot kap ajándékba.

A tél jön és megy ...

A méhpempő, immunizáló hatása mellett, általános élénkítő is, növeli a fizikai és szellemi állóképességet, segít csökkenteni a vér koleszterinszintjét és késlelteti az öregedési folyamatot. Fogyasztásával, enyhíthet egyes influenza vagy megfázásos tüneteket Egy igazi vitamin koktél, mely közzé sorolhatjuk a B (B1, B2, B3, B6, B8, B9, B12) vitamint, de jelen van patotén sav, vagyis a B5 vitamin is, melyet antistressz vitamin néven elterjedt. A méhpempőben megtaláljuk az ásványi anyagokat (kálcium, magnézium, vas, kálium és réz), nyomelemeket (szelén, cink, mangán) és más olyan értékes összetevőket, amelyek fontos szerepet játszanak ahhoz, hogy könnyedén vegyük a mindennapi kihívásokat. A 10HDA savnak ellengethetetlen aktív hatóanyag, mely gombaellenes, antibakteriális és vírusellenes hatással bír.

A tél jön és megy ...

Javasolt megelőzésként egy minimum 6 hetes kúrát tartani.

Gyűjtsön erőt az Apilanddal, az Ön szakértője a méhészeti termékekben !

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top