Életmód

5 tipikus jel, hogy a párod megcsal!

A zöld szemű szörny legtöbbször téveszméink szüleménye, azonban van, amikor valóban van okunk a gyanakvásra. Nézzük, mik az árulkodó jelek!

A szerelemben, de még a kihűlt párkapcsolatokban is gyakran felizzik a féltékenység, még akkor is, ha ezt semmi nem indokolja. Okosabb, ha ezeket az érzéseket féken tartod, mert nagy kárt tehet a kapcsolatodban, de ha az alábbi jeleket tapasztalod, nem árt fél szemed a párodon tartani!

5 tipikus jel, hogy a párod megcsal!

Hosszabb időre elvonul a fürdőszobába

Ha együtt éltek, akkor nyilván tudod, hogy mennyi időt szokott a fürdőben tölteni, és azt is, hogy szokta-e vinni a telefonját, vagy sem. Ha mostanában a szokásoshoz képest elnyúlik a fürdőben töltött idő, és a kint felejtett telefonjáért képes kiugrani a kádból is, csak hogy bevihesse magával, akkor érdemes jobban megfigyelned a többi szokását és odafigyelni a női megérzéseidre!

Megváltozik a szóhasználata

Az egyik legfeltűnőbb és egyben legkontrollálhatatlanabb jel az, ha vita közben tőle szokatlan, új szófordulatokkal érvel. Természetes, hogy az évek során változik, formálódik a szóhasználatunk és a kifejezésmódunk is, azonban ha minden átmenet nélkül, a párunk személyiségétől teljesen elütő szavakkal gazdagítja a vitáitokat, ráadásul olyan módon, amiből azt érezhetjük, ezek nem lehetek az ő szavai, akkor az némileg elgondolkodtató lehet.

Furcsán viselkedik

Többször előfordul az, hogy éppen pihentek, filmeztek és megpittyen a telefonja, mire a párod pánikszerűen veszi magához, és úgy nézi meg, hogy te véletlen se lásd a képernyőt? Ha hívás érkezik, akkor a jelenlétedben kinyomja, vagy lenémítja a telefont, mondván semmi érdekes, csak egy haver hívását ignorálta, pedig régebben rendszerint felvette? Ha szeretnél belenézni a telefonjába, riadtan megkérdezi, hogy már nem bízol benne? Joggal foghatsz gyanút.

Távolságtartó lesz

Ha eddig folyton hozzád ért, simogatott, és minden adandó alkalommal készen állt a szexre, most pedig kérni kell, hogy egyáltalán átöleljen és adjon egy-egy csókot, akkor ott bizony hiba van a rendszerben. Nyilván, ha csak átmeneti a probléma, ami akár munkahelyi, akár más magánéleti okból ered, nem kell rögtön felcsapni Columbónak! De ha ez a fajta viselkedés állandósodni látszik, ideje elbeszélgetned a pároddal!

Ajándékok a semmiből

A bűntudat igazán kreatívvá és nagyvonalúvá teheti a férfiakat: a kis apróságoktól egészen a fényűző ajándékokig terjedhet a repertoár. Persze nem arról van szó, hogy ha ajándékot kapsz, azonnal kezdj el gyanakodni! De ha tudod, hogy párod nem az a tipikus ajándékokkal elhalmozó típus, és a születésnapodra is maximum egy túró rudit kaptál, mostanában pedig hatalmas virágcsokrokkal és különleges meglepetésekkel állít haza, akkor élj a gyanú jogával.

Akármelyik jelet is tapasztalod, ha komolyan frusztrál, mindenképpen ülj le és beszéld meg a pároddal a kételyeidet! Ha volt okod gyanakodni, jobb, ha minél előbb kiderül, hogy tudj dönteni a továbbiakról. Persze az is lehet, hogy csak egyszerű félreértésről van szó, a lényeg, hogy tisztázzátok!

Még több párkapcsolat az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top