Életmód

Női testőrök, brutális kiképzés Kínában – képek

Kína az utóbbi időben hatalmas gazdasági fejlődésen ment keresztül, ami azzal jár együtt, hogy egyre több a kiemelkedően gazdag milliomos. Ezek az emberek igyekeznek függetlenek maradni, és féltik a biztonságukat.

A legújabb trendek szerint női testőröket alkalmaznak, akik akár az életük árán is megvédik gazdáikat. De ahhoz, hogy odáig eljussanak, hogy mesés összegért kockáztassák életüket, és megvédjék főnöküket, fájdalmas, megalázó és embert próbáló kiképzésen kell részt venniük.

Női testőrök, brutális kiképzés Kínában - képek

 

A kiképzést adó tanfolyamokon egyre több nőt látni, akik a férfiakat megszégyenítő kitartással és erőnléttel igyekeznek elsajátítani minél több küzdősportot. A testőrség a kevésbé gazdag családból származó nők számára hatalmas lehetőség arra, hogy kitörjenek a szegénységből.

Női testőrök, brutális kiképzés Kínában - képek

 

Kínában egyébként a női testőrökre nagyobb az igény. Ők könnyebben a védett személy közelében tudnak maradni, mint titkárnő, vagy dada, vagy tolmács..

A folytatásért kattints a Dundi angyal caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top