Életmód

14 tökéletlenség, amit a férfiak gyönyörűnek tartanak

Mi, nők, mindig arra törekszünk, hogy a legjobb formánkat hozzuk. Azonban vannak olyan adottságok, melyen nem tudunk változtatni.

Gyakran azt hisszük, hogy ezek a kis női szépséghibák elrettentik a pasikat. Éppen ellenkezőleg! Éppen ezek a kis különlegességek, melyek a férfiak érdeklődését felkeltik.

Yugov és Meetic tanulmányozta a témát, és arra jutottak, hogy a nők 53%-a nem kedveli a tökéletlenségeit, míg mindezt a férfiak 32%-át zavarja csak. A legfontosabb, hogy mindig legyen valami plusz, a kisugárzás, egy szép mosoly, ami önbizalmat ad  a nőnek.

Kerekded formák

14 tökéletlenség, melyet a férfiak gyönyörűnek tartanak

A molettség, dundiság nem valami halálos betegség, még ha a magazinok ezt is akarják elhitetni velünk.

Szeplők

14 tökéletlenség, melyet a férfiak gyönyörűnek tartanak

A nők nagy része gyűlöli a szeplőit, és igyekszik mindenféle krémeket magukra kenni csak azért, hogy eltüntessék őket. Mindeközben a férfiak egy része nagyon is vonzónak tartja őket – kislányos bájt kölcsönöz tulajdonosának.

A természetes mell

14 tökéletlenség, melyet a férfiak gyönyörűnek tartanak

Vannak nők, akik a minél nagyobb és minél műbb ciciben hisznek, de egy igazi mell érintése teljesen más élmény. A természetes dolgok sokkal jobbak…

A folytatásért kattints a Dundi angyal caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top